Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Káposztás ragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 db kelkáposzta
  • 1 db hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • csipetnyi őrölt kömény
  • só
  • bors
  • 20 dkg lecsókolbász
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 evőkanál zsír ( vagy olaj)
Káposztás ragu kép

Elkészítése

A kelkáposztát csíkokra szeleteljük, és kevés sós, köménymagos vízben megfőzzük. A hagymát kis kockára vágjuk, és zsíron vagy olajon megfuttatjuk. Pirospaprikát szórunk rá, és felengedjük 1 dl vízzel. Belenyomjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a karikázott kolbászt, és 10 percig főzzük.

Ezután hozzáadjuk a főtt káposztát és a tejfölt, majd még egyszer felforraljuk.

Galuskával tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/kaposztas-ragu/