Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Kapros-tejszínes tokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg pulyka felsőcomb filé 2 kis vöröshagyma 5 gerezd fokhagyma 1 csipet só és bors kevés csilipehely 1 kk kapor finomra aprítva 200 g főzőtejszín 1 ek liszt 1 ek olaj Elkészítése: A hagymát apróra vágom, majd kevés olajon megdinsztelem. A csíkokra vágott pulykahúst hozzátéve, fehéredésig párolom. Enyhén megsózom, majd hozzányomom a fokhagymát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg pulyka felsőcomb filé
  • 2 kis vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet só és bors
  • kevés csilipehely
  • 1 kk kapor finomra aprítva
  • 200 g főzőtejszín
  • 1 ek liszt
  • 1 ek olaj


Elkészítése:

A hagymát apróra vágom, majd kevés olajon megdinsztelem. A csíkokra vágott pulykahúst hozzátéve, fehéredésig párolom.

Enyhén megsózom, majd hozzányomom a fokhagymát. Megborsozom, és kevés csilipelyhet szórok rá. Felöntöm a liszttel elkevert tejszínnel, a kaprot csak a legvégén adom hozzá.

Kifőzött tésztával, esetleg galuskával tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is