Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kapros-túrós galuska recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg túró
  • 1 csomag friss kapor
  • 4 db tojás
  • 20 dkg dara
  • 4 dkg vaj
  • 1 dl tejföl
  • só

Elkészítése

A túrót összekeverjük a kaporral, a tojásokkal, a darával, a sóval, és állni hagyjuk. Pihentetés után forrásba lévő sós vízbe kiszaggatjuk. A forrástól számított 20 percre a megfőtt galuskát kiszedjük, és kevés olvasztott vajban átforgatjuk. Pikáns kissé savanykás mártásos húsokhoz adjuk. Tálaláskor kevés tejföllel meglocsoljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/kapros-turos-galuska/