Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Karalábés, párolt húsgombócok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A karalábét sós vízben puhára főzzük, majd világos rántással besűrítjük. A húsból, a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemléből, valamint a tojásból húsmasszát készítünk, és megsózzuk. Kis gombócokat formálunk belőle, és a főzelékbe téve megpároljuk. A tejfölt a kefirrel összekeverjük, majd egy kevés mártással és a karalábéhoz öntjük. Az egészet felforraljuk, és simára keverjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A karalábét sós vízben puhára főzzük, majd világos rántással besűrítjük. A húsból, a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemléből, valamint a tojásból húsmasszát készítünk, és megsózzuk. Kis gombócokat formálunk belőle, és a főzelékbe téve megpároljuk. A tejfölt a kefirrel összekeverjük, majd egy kevés mártással és a karalábéhoz öntjük. Az egészet felforraljuk, és simára keverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is