Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes fej karfiol 2 ek só (a karfiol előfőzéséhez) 30-40 dkg darált sertéshús 2 tojás 1 közepes fej vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma fekete bors (őrölt) kevés pirospaprika só ízlés szerint 6-8 szelet bacon Elkészítése: Forraljunk vizet 2 ek sóval. Tisztítsuk meg a karfiolt. Főzzük félpuhára, majd öntsük le róla a vizet. A darált […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Koncz Andrea
Beküldte: 2015.07.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej karfiol
  • 2 ek só (a karfiol előfőzéséhez)
  • 30-40 dkg darált sertéshús
  • 2 tojás
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • fekete bors (őrölt)
  • kevés pirospaprika
  • só ízlés szerint
  • 6-8 szelet bacon


Elkészítése:

Forraljunk vizet 2 ek sóval. Tisztítsuk meg a karfiolt. Főzzük félpuhára, majd öntsük le róla a vizet.

A darált húst keverjük össze a tojásokkal, az apróra vágott hagymákkal, gyúrjuk simára, majd sóval, borssal és pirospaprikával ízesítsük.

A karfiolt állítsuk bele egy jénaiba, és tegyük köré a húst.Fedjük le pár szelet baconnel.

200 fokon először lefedve 15-20 percig sütjük, majd amikor levesszük a fedőt, öntsük le róla a levet, és még kb.30 percig tovább sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Koncz Andrea
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is