Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Karfiollal töltött fasírozott

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús 2 zsemle 1 közepes fej vöröshagyma 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 teáskanál fűszerpaprika 2 csapott ek finomliszt 1 tojás 3 ek zsemlemorzsa 1 közepes karfiol Öntet: 5 dkg sajt 2 ek tejföl 2 ek napraforgó olaj 1 tojás 1 kk fűszerpaprika Elkészítése: A hagymát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.08.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 2 zsemle
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 1 tojás
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 1 közepes karfiol

Öntet:

  • 5 dkg sajt
  • 2 ek tejföl
  • 2 ek napraforgó olaj
  • 1 tojás
  • 1 kk fűszerpaprika


Elkészítése:

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt. Beletesszük a tojást, fűszerpaprikát, sót, borsot ,lisztet és zsemlemorzsát, majd jól összedolgozzuk.

Egy kerek tűzálló tálat olajjal kikenünk, zsemlemorzsával meghintjük, beletesszük a húst, egy mélyedést készítünk a közepébe, zsemlemorzsával meghintjük és előmelegített sütőben fél órát sütjük.

A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük és a húson levő mélyedésbe tesszük.

A tojást az olajjal, reszelt sajttal, tejföllel és a fűszerpaprikával elkeverjük. Ráöntjük a karfiolra és aranysárgára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is