Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát két evőkanál olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott kelkáposztaleveleket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük. Fél deci vízzel felöntjük, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a tűzről, belekeverjük a felvert tojást, és ízesítjük paprikakrémmel. A dagadót óvatosan felszúrjuk, és kívül-belül sóval, borssal alaposan bedörzsöljük. A kelkáposztás töltelékkel megtöltjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát két evőkanál olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott kelkáposztaleveleket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük. Fél deci vízzel felöntjük, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a tűzről, belekeverjük a felvert tojást, és ízesítjük paprikakrémmel.

A dagadót óvatosan felszúrjuk, és kívül-belül sóval, borssal alaposan bedörzsöljük. A kelkáposztás töltelékkel megtöltjük a dagadót, majd hústűvel vagy konyhai zsinórral összetűzzük, hogy a töltelék benne maradjon.

A maradék forró olajban a húst mindkét oldalán megpirítjuk, majd tepsibe helyezzük. A zsírjával meglocsoljuk, kevés vizet öntünk alá, és 200 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül másfél óra alatt pirosra sütjük. A sütés során többször locsolgatjuk a húst, hogy szaftos maradjon.

Tíz percnyi pihentetés után szeleteljük, és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is