Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Krumplis egytálételek

Kolbászos-krumplis batyuk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, kevés olajat öntünk rá, és megszórjuk vegetával, sóval, borssal, valamint zúzott fokhagymával. A vöröshagymát megpucoljuk, felszeleteljük, és enyhén lesózzuk. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit. Két nagyobb alufóliát kereszt alakban egymásra helyezünk. A fólia közepére két szelet szalonnát teszünk, majd csepegtetünk rá pár csepp olajat. Erre jön egy réteg krumpli, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, kevés olajat öntünk rá, és megszórjuk vegetával, sóval, borssal, valamint zúzott fokhagymával. A vöröshagymát megpucoljuk, felszeleteljük, és enyhén lesózzuk. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit.

Két nagyobb alufóliát kereszt alakban egymásra helyezünk. A fólia közepére két szelet szalonnát teszünk, majd csepegtetünk rá pár csepp olajat. Erre jön egy réteg krumpli, kolbász, szalámi és hagyma. Ízlés szerint tovább fűszerezzük.

Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát, és tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben, 220 fokon, körülbelül 40 percig sütjük.

Tálaláskor a kész ételt tányérra helyezzük, a fóliát a tányér széleire húzzuk, majd tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is