Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lecsós ételek

Kolbászos lecsó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az előkészítés A paprikát kicsumázzuk, majd a paradicsommal együtt karikákra vágjuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd vékony szeletekre aprítjuk. A szalonnát apró kockákra, a kolbászt pedig karikákra szeleteljük. Elkészítés A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, amíg szép ropogós nem lesz. Ezen a zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, és pár percig együtt pároljuk. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Az előkészítés

A paprikát kicsumázzuk, majd a paradicsommal együtt karikákra vágjuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd vékony szeletekre aprítjuk. A szalonnát apró kockákra, a kolbászt pedig karikákra szeleteljük.

Elkészítés

A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, amíg szép ropogós nem lesz. Ezen a zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, és pár percig együtt pároljuk. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, majd sózzuk. Az egészet fedő alatt 25-30 percig pároljuk, hogy az ízek jól összeérjenek.

Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kolbászt, és még 5-6 percig együtt pároljuk, hogy a kolbász íze is átjárja az ételt. Miután elkészült, levesszük a tűzről, és friss kenyérrel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is