Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Kolbászos, póréhagymás töltött burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat alaposan megmossuk, majd sós vízben héjában megfőzzük. A póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, a kolbászt és a szalonnát apró kockára vágjuk, a sajtot lereszeljük. A burgonyákat lehúzzuk, hosszában kettévágjuk, és a belsejüket kanál segítségével kikaparjuk. A szalonnát kipirítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a kolbászt és 5-6 percig együtt pirítjuk. Levesszük a tűzről, és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat alaposan megmossuk, majd sós vízben héjában megfőzzük. A póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, a kolbászt és a szalonnát apró kockára vágjuk, a sajtot lereszeljük.

A burgonyákat lehúzzuk, hosszában kettévágjuk, és a belsejüket kanál segítségével kikaparjuk. A szalonnát kipirítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a kolbászt és 5-6 percig együtt pirítjuk. Levesszük a tűzről, és elkeverjük benne a tejfölt és a burgonya kikapart részét. Sózzuk, borsozzuk.

A fél burgonyákat kivajazott tepsibe vagy jénaiba tesszük, egymás mellé, majd megtöltjük a kolbászos töltelékkel. A tetejüket megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is