Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg főtt burgonya 10 dkg reszelt trappista sajt (aki bírja anyagilag, tehet bele többet is) 1 db tojás Provence-i fűszerkeverék só, bors, zsemlemorzsa olaj a sütéshez Elkészítése: A burgonyát áttörtem, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrtam. Golyókat formáztam, és egy kicsit még meghempergettem zsemlemorzsában is. Forró olajban aranybarnára sültek, és úgy illatoztak, hogy rögtön […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.10.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg főtt burgonya
  • 10 dkg reszelt trappista sajt (aki bírja anyagilag, tehet bele többet is)
  • 1 db tojás
  • Provence-i fűszerkeverék
  • só, bors, zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A burgonyát áttörtem, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrtam. Golyókat formáztam, és egy kicsit még meghempergettem zsemlemorzsában is.

Forró olajban aranybarnára sültek, és úgy illatoztak, hogy rögtön néhány le is csúszott.

Éva almakompótot készített hozzá, és egy egyszerű fokhagymás-mustáros mártogatóssal kínáltam.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is