Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg csont nélküli baromfi felső comb 15 dkg konzerv kukorica 25 dkg krumpli 15 dkg káposzta 10 dkg füstölt szalonna 1 kisebb fej fokhagyma 1 nagyobb fej hagyma 2 tojás 1 evőkanál liszt 2-3 evőkanál zsemlemorzsa só bors olaj a sütéshez Elkészítése: A húst a káposztával, hagymával, szalonnával és a hagymákkal ledaráljuk. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.08.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg csont nélküli baromfi felső comb
  • 15 dkg konzerv kukorica
  • 25 dkg krumpli
  • 15 dkg káposzta
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 kisebb fej fokhagyma
  • 1 nagyobb fej hagyma
  • 2 tojás
  • 1 evőkanál liszt
  • 2-3 evőkanál zsemlemorzsa
  • bors
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

A húst a káposztával, hagymával, szalonnával és a hagymákkal ledaráljuk.

Egy keverőtálba tesszük, ráütjük a tojásokat, hozzáadjuk a kukoricát, a lisztet és a zsemlemorzsát és jól összegyúrjuk, amíg formálható masszát nem kapunk, majd egyforma nagyságú pogácsákat készítünk a masszából.

Félretesszük 30 percre, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.

A krumplit megpucoljuk, felszeleteljük és megsütjük. A pogácsák mellé tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is