Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát kockákra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Amikor megpuhult, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk egy csipetnyi pirospaprikával. Hozzáadunk körülbelül 1 dl vizet, összekeverjük, majd visszatesszük a tűzre. A hagymás alaphoz hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Fűszerezzük sóval, borssal és ételízesítővel, majd addig főzzük, amíg a paprika megpuhul és a paradicsom héja […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát kockákra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Amikor megpuhult, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk egy csipetnyi pirospaprikával. Hozzáadunk körülbelül 1 dl vizet, összekeverjük, majd visszatesszük a tűzre.

A hagymás alaphoz hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Fűszerezzük sóval, borssal és ételízesítővel, majd addig főzzük, amíg a paprika megpuhul és a paradicsom héja elválik, azaz szétfő.

Amikor a zöldségek megpuhultak, kevergetés közben hozzáadjuk a tejfölt. Megvárjuk, amíg felrottyan, majd levesszük a tűzről.

Ez az egyszerű, gyors és nagyon finom tejfölös lecsó tökéletes választás egy könnyű, ízletes étkezéshez.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is