Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb egészben 5 paprika 3 vöröshagyma 1 doboz hámozott paradicsom konzerv (400 g) só frissen őrölt bors rizs a körethez Elkészítése: A húst forró, sós vízben egészben megfőzzük. A levéből használunk a körethez is, így semmiképpen ne öntsük ki! A rizst enyhén megpirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű alaplével, és megfőzzük. Külön serpenyőben […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb egészben
  • 5 paprika
  • 3 vöröshagyma
  • 1 doboz hámozott paradicsom konzerv (400 g)
  • frissen őrölt bors
  • rizs a körethez


Elkészítése:

A húst forró, sós vízben egészben megfőzzük. A levéből használunk a körethez is, így semmiképpen ne öntsük ki!

A rizst enyhén megpirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű alaplével, és megfőzzük. Külön serpenyőben megpároljuk a csíkokra vágott hagymát, hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, amit szétnyomunk a fakanállal, valamint a karikákra vágott zöldpaprikákat. Megsózzuk, borsozzuk, és kevés alaplét is öntünk hozzá. Ne vigyük túlzásba, mert csak annyira van szükség, hogy a lecsónak legyen kevés szaftja a tálaláshoz.

Az addig pihentetett, és felszeletelt húst a rizzsel és a lecsóval tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is