Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halszeleteket kevés delikáttal ízesített tejjel felengedjük. Ha kiolvadt, akkor a nedvességet leitatjuk róla és besózzuk. A zöldségeket nem túl vékony, kb fél centis karikára vágjuk. A halszeleteket a felforrósított olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt olajban megpároljuk a hagymát, majd a tűzről levéve meghintjük pirospaprikával és egy tűzálló tál vagy tepsi aljára terítjük. Erre […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.09.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A halszeleteket kevés delikáttal ízesített tejjel felengedjük. Ha kiolvadt, akkor a nedvességet leitatjuk róla és besózzuk.

A zöldségeket nem túl vékony, kb fél centis karikára vágjuk.

A halszeleteket a felforrósított olajon elősütjük, majd félretesszük.

A visszamaradt olajban megpároljuk a hagymát, majd a tűzről levéve meghintjük pirospaprikával és egy tűzálló tál vagy tepsi aljára terítjük.

Erre rakjuk a paprika, paradicsom, cukkini karikákat állítva, sorban, váltakozva, mintha saslikot készítenénk. Ha elfogytak a zöldségek, akkor az apróra vágott fokhgymával és az ételízesítővel meghintjük (sózni még ne sózzuk, mert a sótól a zöldségek hirtelen engednek levet), majd kb 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Mikor majdnem kész, a halszeleteket rátesszük és kb 10 perc alatt együtt készre sütjük. Ízlés szerint sózzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Egészséges ételek Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is