Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Lecsós-húsos fészek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre dinszteljük. A darált húshoz hozzáadjuk a megdinsztelt hagymát, a kinyomkodott kenyérszeleteket, a tojást, a lisztet, sót, borsot, és megszórjuk piros paprikával. Az egészet alaposan összedolgozzuk. A masszából kis gombócokat formázunk, majd az ujjunkkal mindegyik közepébe kis mélyedést alakítunk ki. A gombócokat […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.03.11.

Hozzávalók

Töltelékhez

Elkészítése

A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre dinszteljük. A darált húshoz hozzáadjuk a megdinsztelt hagymát, a kinyomkodott kenyérszeleteket, a tojást, a lisztet, sót, borsot, és megszórjuk piros paprikával. Az egészet alaposan összedolgozzuk.

A masszából kis gombócokat formázunk, majd az ujjunkkal mindegyik közepébe kis mélyedést alakítunk ki. A gombócokat zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük.

A töltelékhez a hagymát és a paradicsomot megpucoljuk, majd a paprikával együtt cikkekre vágjuk. Kevés olajon megsütjük, sóval és borssal ízesítjük. A végén ráöntjük a felvert tojásokat, amelyeket előzőleg enyhén megsóztunk. Addig sütjük, amíg a tojás megszilárdul.

A kész tölteléket a megsült húsgombócok mélyedéseibe halmozzuk, majd tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is