Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg pecsenye libamáj 1 üveg konzerv lecsó 1 fej vöröshagyma só, őrölt bors kevés étolaj esetleg csipetnyi majoránna Elkészítése: A hagymát felkarikázom, kevés olajon megdinsztelem. A szükség szerint darabolt májat is hozzáteszem, és világosodásig pirítom. Hozzáöntöm az üveges konzerv lecsót, és borsot őrlök rá. Sózni, csak a tálalásnál szoktam. Párolt rizs, vagy tészta […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg pecsenye libamáj
  • 1 üveg konzerv lecsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • só, őrölt bors
  • kevés étolaj
  • esetleg csipetnyi majoránna


Elkészítése:

A hagymát felkarikázom, kevés olajon megdinsztelem. A szükség szerint darabolt májat is hozzáteszem, és világosodásig pirítom.

Hozzáöntöm az üveges konzerv lecsót, és borsot őrlök rá. Sózni, csak a tálalásnál szoktam.

Párolt rizs, vagy tészta körettel tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is