Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A kockára vágott hagymát, paprikát és paradicsomot zsiradékon dinszteljük, mintha lecsót készítenénk. Hozzáadjuk a szárított házi tarhonyát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Alaposan összekeverjük, majd felöntjük forrásban lévő levessel vagy vízzel, de 1 dl-rel kevesebb folyadékkal, mint amennyi tarhonyát tettünk a lecsóalapra. A kész ételt tetszés szerinti salátával gyors vacsoraként tálalhatjuk, vagy köretként bármilyen rántott […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockára vágott hagymát, paprikát és paradicsomot zsiradékon dinszteljük, mintha lecsót készítenénk. Hozzáadjuk a szárított házi tarhonyát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Alaposan összekeverjük, majd felöntjük forrásban lévő levessel vagy vízzel, de 1 dl-rel kevesebb folyadékkal, mint amennyi tarhonyát tettünk a lecsóalapra.

A kész ételt tetszés szerinti salátával gyors vacsoraként tálalhatjuk, vagy köretként bármilyen rántott húshoz, illetve natúr szelethez is adhatjuk.

Sztori: Viszonylag olcsó, finom és laktató étel, amit egy 1972-ben elhunyt néni tanult meg a II. világháború előtti években, amikor cselédként dolgozott Pozsonyban. Az én családtagjaim egyik kedvenc körete, de hús nélkül is szívesen látják az asztalon.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is