Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Libamájkrémmel töltött gomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított gombák kalapját leszedjük, és forró, ecetes vízben öt percig főzzük. Közben a hagymát a vajban megpirítjuk, megpároljuk benne sóval, borssal ízesítve az apróra vágott gombaszárat, zsírjára sütjük, a liszttel meghintjük, és a tejjel felengedjük. Sűrűre forraljuk, majd a konzerv libamájkrémmel simára keverjük. Két főtt gombakalapot ezzel a krémmel összeragasztunk, és a szokásos módon […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított gombák kalapját leszedjük, és forró, ecetes vízben öt percig főzzük. Közben a hagymát a vajban megpirítjuk, megpároljuk benne sóval, borssal ízesítve az apróra vágott gombaszárat, zsírjára sütjük, a liszttel meghintjük, és a tejjel felengedjük. Sűrűre forraljuk, majd a konzerv libamájkrémmel simára keverjük. Két főtt gombakalapot ezzel a krémmel összeragasztunk, és a szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva, bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is