Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Libanyak töltve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tölteléket elkészítjük: Először a májat megpirítjuk egy kevés olajon, apróra vágott hagymával együtt. Hozzáadjuk a borsot és egy kevés bazsalikomot, hogy az ízek jól összeérjenek. Amikor a máj már megpuhult, aprítógépbe tesszük, hogy krémes állagúvá váljon. Közben a zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és szintén az aprítógépbe tesszük a májhoz, így még krémesebb és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A tölteléket elkészítjük: Először a májat megpirítjuk egy kevés olajon, apróra vágott hagymával együtt. Hozzáadjuk a borsot és egy kevés bazsalikomot, hogy az ízek jól összeérjenek. Amikor a máj már megpuhult, aprítógépbe tesszük, hogy krémes állagúvá váljon.

Közben a zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és szintén az aprítógépbe tesszük a májhoz, így még krémesebb és ízletesebb lesz a töltelék.

A libanyakat óvatosan megtöltjük a kész töltelékkel, majd előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. A végeredmény ízletes, szaftos töltött libanyak, amely másnapra is megőrzi frissességét és finom ízét.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is