Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Libanyak töltve recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 db libanyak
  • 2 db pulkyamáj
  • 2 db zsemle
  • kevés tej
  • só
  • bors
  • bazsalikom
  • vöröshagyma
Libanyak töltve kép

Elkészítése

A tölteléket elkészítjük: Először a májat megpirítjuk egy kevés olajon, apróra vágott hagymával együtt. Hozzáadjuk a borsot és egy kevés bazsalikomot, hogy az ízek jól összeérjenek. Amikor a máj már megpuhult, aprítógépbe tesszük, hogy krémes állagúvá váljon.

Közben a zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és szintén az aprítógépbe tesszük a májhoz, így még krémesebb és ízletesebb lesz a töltelék.

A libanyakat óvatosan megtöltjük a kész töltelékkel, majd előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. A végeredmény ízletes, szaftos töltött libanyak, amely másnapra is megőrzi frissességét és finom ízét.

Jó étvágyat kívánunk!

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/libanyak-toltve/