Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg burgonya 50 dkg csirkemáj 30 dkg sütnivaló kolbász 1 közepes vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 leveskocka 2 dl víz 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint 5 dkg konzerv paradicsom 10 dkg sajt 5 dl főzőtejszín 1 tojás 1 csokor petrezselyem Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk. A megpucolt és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.03.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg sütnivaló kolbász
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 leveskocka
  • 2 dl víz
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 5 dkg konzerv paradicsom
  • 10 dkg sajt
  • 5 dl főzőtejszín
  • 1 tojás
  • 1 csokor petrezselyem


Elkészítése:

A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk.

A megpucolt és felkockázott vöröshagymát olajon megpároljuk, rátesszük a megmosott és feldarabolt csirkemájat, majd a felkarikázott kolbászt.

A vizet felforraljuk, beletesszük a leveskockát, hozzáadjuk a paradicsompürét és ráöntjük a májra. Ízlés szerint sózzuk, belepréseljük a fokhagymát é sűrűsödésig főzzük.

Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, az aljára leteszünk egy sor burgonyát, erre ráöntjük a ragu felét, reszelünk rá sajtot, megint egy sor burgonya, erre a maradék ragu és befedjük burgonyával.
Ráreszeljük a maradék sajtot.

A tejszínt kikeverjük a tojással, belevagdossuk a petrezselyemzöldjét és ráöntjük a burgonya tetejére. Előmelegített sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is