Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 ek zsír
- 60 dkg sertésszűz
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 2 paradicsom
- 1 kk őrölt pirospaprika
- só
- frissen őrölt bors
- kevés őrölt kömény
- 1-2 ek tejföl
Elkészítése:
Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, a fokhagyma, őrölt paprikát is teszünk hozzá, majd összekeverjük, sóval és borssal, valamint köménnyel ízesítjük. Kevés vizet öntsünk alá, és hagyjuk puhára főni.
Végezetül tejfölt adunk hozzá. Összekeverjük, és tálalható a magyaros ízesítésű pecsenye.


