Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 ek zsír 60 dkg sertésszűz 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kaliforniai paprika 2 paradicsom 1 kk őrölt pirospaprika só frissen őrölt bors kevés őrölt kömény 1-2 ek tejföl Elkészítése: Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 ek zsír
  • 60 dkg sertésszűz
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kaliforniai paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • frissen őrölt bors
  • kevés őrölt kömény
  • 1-2 ek tejföl


Elkészítése:

Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, a fokhagyma, őrölt paprikát is teszünk hozzá, majd összekeverjük, sóval és borssal, valamint köménnyel ízesítjük. Kevés vizet öntsünk alá, és hagyjuk puhára főni.

Végezetül tejfölt adunk hozzá. Összekeverjük, és tálalható a magyaros ízesítésű pecsenye.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is