Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Magyaros aprópecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 ek zsír
  • 60 dkg sertésszűz
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kaliforniai paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • só
  • frissen őrölt bors
  • kevés őrölt kömény
  • 1-2 ek tejföl


Elkészítése:

Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, a fokhagyma, őrölt paprikát is teszünk hozzá, majd összekeverjük, sóval és borssal, valamint köménnyel ízesítjük. Kevés vizet öntsünk alá, és hagyjuk puhára főni.

Végezetül tejfölt adunk hozzá. Összekeverjük, és tálalható a magyaros ízesítésű pecsenye.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/magyaros-apropecsenye/