Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Majoránnás apró pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg marhapacsni
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 dl tejföl
  • 1 kiskanál liszt
  • só
  • majoránna

Elkészítése

Az olajban, fedő alatt, üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, a laskára vágott húst átsütjük rajta, és befedve egy kevés vízzel takaréklángon félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, majoránnával bőven meghintjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Végezetül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, összeforraljuk, és spagettivel körítve tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/majorannas-apro-pecsenye/