Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Pecsenyék

Sertés receptek

Majorannás brassói aprópecsenye borsóval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg sertés lapocka 70 dkg burgonya 1 fej vöröshagyma 5 gerezd fokhagyma 1 ízlés szerint só 1 ízlés szerint bors 1 ízlés szerint ételízesítő 1 mk majoránna 2 marék zöldborsó 4 ek étolaj Elkészítése: Felvágom csíkokra a lapockát, majd az apróra vágott és megdinsztelt vöröshagymához adom, ezután fehéredésig pirítom. Hozzáadom az összenyomott, felaprított […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Anett Kulcsár
Beküldte: 2013.11.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertés lapocka
  • 70 dkg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 ízlés szerint só
  • 1 ízlés szerint bors
  • 1 ízlés szerint ételízesítő
  • 1 mk majoránna
  • 2 marék zöldborsó
  • 4 ek étolaj


Elkészítése:

Felvágom csíkokra a lapockát, majd az apróra vágott és megdinsztelt vöröshagymához adom, ezután fehéredésig pirítom. Hozzáadom az összenyomott, felaprított fokhagymát. Fűszerezzük sóval, borssal, delikáttal és majorannával. Öntök alá vizet és fedő alatt főzöm, 1 órát.

Ha majdnem kész, hozzáadom a mirelit borsót és tovább főzöm addig, amíg puha nem lesz. Ha megpuhult, leveszem a fedőt és kb. 5 percig így főzöm, hogy lemenjen róla a felesleges víz. A burgonyát vastagabb hasábokra vágom és kisütöm. A burgonyára halmozva tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Anett Kulcsár
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is