Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Makaróni szicíliai húsgolyókkal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst tálba tesszük, megsózzuk, hozzáadjuk a frissen őrölt fekete borsot és a parmezán sajt felét. A petrezselymet finomra vágjuk, és a húshoz adjuk, majd beleütjük a tojást. Az egészet alaposan összedolgozzuk, és néhány percig állni hagyjuk. Közben a vöröshagymát és a bacont apróra vágjuk. Kevés zsiradékon a bacont megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.05.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst tálba tesszük, megsózzuk, hozzáadjuk a frissen őrölt fekete borsot és a parmezán sajt felét. A petrezselymet finomra vágjuk, és a húshoz adjuk, majd beleütjük a tojást. Az egészet alaposan összedolgozzuk, és néhány percig állni hagyjuk.

Közben a vöröshagymát és a bacont apróra vágjuk. Kevés zsiradékon a bacont megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, végül a zúzott fokhagymát. Beletesszük a feldarabolt paradicsomot és a paradicsomlét, majd sóval, borssal és a bazsalikomlevelekkel ízesítjük. A szószt lassú tűzön hagyjuk összefőni.

A húsmasszából tetszőleges méretű gombócokat formázunk. Egy serpenyőben kevés olajon hirtelen körbepirítjuk őket, majd a kisült húslével együtt hozzáadjuk a paradicsomszószhoz. Az egészet lassú tűzön készre főzzük.

Közben a makarónit bő, sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, és a húsgolyókkal, valamint a paradicsomszósszal tálaljuk. A tetejét megszórjuk a maradék parmezán sajttal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is