Elkészítése
A brokkolit szedjük rózsáira, a rózsákat vágjuk félbe (ha nagyon nagyok 3 vagy 4 részre), mert így pont együtt készül majd el a többi zöldséggel.
Az édesköményt mossuk meg és vágjuk darabokra.
A mángoldot szedjük leveleire, mossuk meg és azt is vágjuk kisebb darabokra. Én először középen vágom félbe és utána keresztbe.
A zsiradékot tegyük egy forró edénybe. Tegyük bele a római köményt és az édesköményt, majd pirítsuk egy rövid ideig. Ezután adjuk hozzá a reszelt gyömbért, koriander és pirítsuk őket néhány percig, majd tegyük bele a kurkumát is.
Adjuk hozzá a zöldségeket és öntsünk egy kis vizet. Keverjük meg és fedjük le úgy, hogy egy kis rés maradjon. Néha kevergessük meg és addig pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Rizzsel, chapati kenyérrel, quinoával vagy bármilyen gabonával tálalhatjuk. A végén locsoljuk meg olívaolajjal vagy napraforgóolajjal.

