Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Először főzzünk marhahúslevest a szokásos módon. Ha elkészült, vegyük ki a levesből a megfőtt marhahúst. Daráljuk meg, és adjuk hozzá a 4 tojássárgáját, a kihűlt sűrű besamelt, a lereszelt sajtot, sót ízlés szerint, borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól keverjük össze a masszát, majd keverjük bele a felvert tojásfehérjéket. Ezzel is keverjük el. Ha […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.24.

Hozzávalók

Besamel mártás

Elkészítése

Először főzzünk marhahúslevest a szokásos módon. Ha elkészült, vegyük ki a levesből a megfőtt marhahúst. Daráljuk meg, és adjuk hozzá a 4 tojássárgáját, a kihűlt sűrű besamelt, a lereszelt sajtot, sót ízlés szerint, borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól keverjük össze a masszát, majd keverjük bele a felvert tojásfehérjéket.

Ezzel is keverjük el. Ha túl hígnak találjuk, adjunk hozzá némi zsemlemorzsát, hogy jól formázható, sűrű masszát kapjunk. A masszából kb. 4 cm hosszú, duci rudakat formálunk, majd prézlibe forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük. Nagyon finom krumplipürével, főzelékekkel vagy zöldségkörettel egyaránt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is