Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst 2×2 cm-es kockákra vágjuk, és mellé felkockázzuk a vöröshagymát. Apróra vágjuk a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot pedig felkarikázzuk. Egy nagy edényben zsíron és olajon aranybarnára pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket. Sózzuk ízlés szerint. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott paradicsomot és paprikát, és néhány percig pároljuk, amíg a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst 2×2 cm-es kockákra vágjuk, és mellé felkockázzuk a vöröshagymát. Apróra vágjuk a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot pedig felkarikázzuk. Egy nagy edényben zsíron és olajon aranybarnára pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket. Sózzuk ízlés szerint.

Ezután hozzáadjuk a felkarikázott paradicsomot és paprikát, és néhány percig pároljuk, amíg a zöldségek összeesnek. Végül hozzáadjuk a húst, és lassan vajpuhára főzzük. Amikor már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort, és még néhány percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek.

Tálaljuk ezt az ínycsiklandóan finom ételt, és kívánunk hozzá jó étvágyat!

Sztori:

Én gyakran teszek hozzá hegyes erős paprikát is, de ezt nem írtam bele, mert nem mindenki szereti a csípős ízeket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is