A húst 2×2 cm-es kockákra vágjuk, és mellé felkockázzuk a vöröshagymát. Apróra vágjuk a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot pedig felkarikázzuk. Egy nagy edényben zsíron és olajon aranybarnára pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket. Sózzuk ízlés szerint.
Ezután hozzáadjuk a felkarikázott paradicsomot és paprikát, és néhány percig pároljuk, amíg a zöldségek összeesnek. Végül hozzáadjuk a húst, és lassan vajpuhára főzzük. Amikor már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort, és még néhány percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaljuk ezt az ínycsiklandóan finom ételt, és kívánunk hozzá jó étvágyat!
Sztori:
Én gyakran teszek hozzá hegyes erős paprikát is, de ezt nem írtam bele, mert nem mindenki szereti a csípős ízeket.