Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát apróra vágjuk, majd kisütjük, és kivesszük a pörcöt a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. A húst kockákra vágjuk, majd a megdinsztelt hagymára szórjuk a pirospaprikát, és néhány másodperc után hozzáadjuk a húst is. Addig pirítjuk, amíg a hús minden oldala szépen meg nem pirul. Felöntjük annyi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.01.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát apróra vágjuk, majd kisütjük, és kivesszük a pörcöt a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. A húst kockákra vágjuk, majd a megdinsztelt hagymára szórjuk a pirospaprikát, és néhány másodperc után hozzáadjuk a húst is. Addig pirítjuk, amíg a hús minden oldala szépen meg nem pirul.

Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és paradicsomot. Ízlés szerint fűszerezzük. Ha szükséges, a főzés során öntsünk még rá vizet, hogy megfelelő mennyiségű szaft maradjon. A bort csak akkor öntjük hozzá, ha a hús már majdnem puha. Az egészet puhára főzzük, és nokedlivel vagy tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is