Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kockára vágott csirkehúst, a burgonyát, a tarhonyát és az aprított vöröshagymát az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, paradicsomot és a karikára vágott olívabogyót. Megszórjuk a piros paprikával, majd sóval, borssal, majoránnával és a mediterrán fűszerkeverékkel ízesítjük. Az egészet alaposan összekeverjük, majd felöntjük 2 liter forró vízzel. Az edényt fedővel lezárjuk, ügyelve arra, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockára vágott csirkehúst, a burgonyát, a tarhonyát és az aprított vöröshagymát az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, paradicsomot és a karikára vágott olívabogyót. Megszórjuk a piros paprikával, majd sóval, borssal, majoránnával és a mediterrán fűszerkeverékkel ízesítjük. Az egészet alaposan összekeverjük, majd felöntjük 2 liter forró vízzel.

Az edényt fedővel lezárjuk, ügyelve arra, hogy a gőz ne távozzon. Az ételt alacsony lángon 1-1,5 órán át főzzük, időnként óvatosan átkeverjük, hogy ne ragadjon le. A tarhonya puhulása után friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is