Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Medvehagymás galuska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és egy csipet sót. Fokozatosan adagolunk hozzá annyi vizet, hogy nokedli állagú tésztát kapjunk. A megmosott, apróra vágott medvehagymát hozzáadjuk a tésztához, és alaposan elkeverjük. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk a galuskát, és addig főzzük, amíg feljönnek a víz felszínére. Leszűrjük, és kevés olajjal átkeverjük, hogy ne ragadjanak […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.04.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és egy csipet sót. Fokozatosan adagolunk hozzá annyi vizet, hogy nokedli állagú tésztát kapjunk. A megmosott, apróra vágott medvehagymát hozzáadjuk a tésztához, és alaposan elkeverjük.

Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk a galuskát, és addig főzzük, amíg feljönnek a víz felszínére. Leszűrjük, és kevés olajjal átkeverjük, hogy ne ragadjanak össze.

A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd száraz serpenyőben ropogósra pirítjuk.

Tálaláskor a galuskát összekeverjük a ropogós szalonnával, és ízlés szerint reszelt sajttal megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is