Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rakott finomságok

Medvehagymás rakott karfiol

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rózsáira szedett karfiolt sós vízben 5 percig előfőzzük, majd leszűrjük. Közben a felkockázott húst kevés vajon fehéredésig pirítjuk, közben sóval és borssal ízesítjük. Amikor a hús elkészült, hozzáadjuk a leszűrt karfiolt, és együtt rövid ideig összepirítjuk, majd szerecsendiót reszelünk rá. A vajazott tepsibe terítjük a karfiolos-húsos keveréket. A tojásokat felverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.08.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A rózsáira szedett karfiolt sós vízben 5 percig előfőzzük, majd leszűrjük. Közben a felkockázott húst kevés vajon fehéredésig pirítjuk, közben sóval és borssal ízesítjük. Amikor a hús elkészült, hozzáadjuk a leszűrt karfiolt, és együtt rövid ideig összepirítjuk, majd szerecsendiót reszelünk rá.

A vajazott tepsibe terítjük a karfiolos-húsos keveréket. A tojásokat felverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk az apróra vágott medvehagymát, valamint a reszelt sajt felét. Ezt a tojásos-tejfölös keveréket ráöntjük a tepsiben lévő karfiolra és húsra.

A tetejét megszórjuk a maradék sajttal, és körülbelül 20 perc alatt, közepesen előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is