Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertéshús 1 kg zöldbab 1 közepes vöröshagyma 1 közepes paprika 1 közepes paradicsom 1 csokor medvehagyma 2 csapott ek finomliszt só ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj bors ízlés szerint 2 tk fűszerpaprika 2 dl tejföl 5 dl víz Elkészítése: A hagymát megpucoljuk és apróra felkockázzuk. Olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéshús
  • 1 kg zöldbab
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1 közepes paprika
  • 1 közepes paradicsom
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 csapott ek finomliszt
  • só ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj
  • bors ízlés szerint
  • 2 tk fűszerpaprika
  • 2 dl tejföl
  • 5 dl víz


Elkészítése:

A hagymát megpucoljuk és apróra felkockázzuk. Olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát, meghintjük fűszerpaprikával és rátesszük a felkockázott húst.

Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

Felöntjük a vízzel. Amikor a hús már félig megpuhult, beletesszük a felaprított paradicsomot, a paprikát és a zöldbabot. Ha szükséges, pótoljuk a vizet.

Amikor minden megpuhult, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is