Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Mindent bele egytálételek

Zöldséges ételek

Medvehagymás-zöldséges egytálétel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 200 g bacon vagy házi sonka 2 nagy fej vöröshagyma 1 kisebb padlizsán 3-4 darab salátacukkini 500 g gomba 1 csokor medvehagyma 2 dl főzőtejszín 100 g tubusos krémsajt só bors ételízesítő 1 tk vaj 2 tk olaj Elkészítése: A hagymát apró kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a padlizsánt és a cukkinit felkockázzuk, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Lauuu
Beküldte: 2016.03.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 200 g bacon vagy házi sonka
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 1 kisebb padlizsán
  • 3-4 darab salátacukkini
  • 500 g gomba
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 100 g tubusos krémsajt
  • bors
  • ételízesítő
  • 1 tk vaj
  • 2 tk olaj


Elkészítése:

A hagymát apró kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a padlizsánt és a cukkinit felkockázzuk, a medvehagymát pedig nagyon apróra vágjuk.

Egy edényben a vajat az olajjal felhevítjük és az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük rajta, majd hozzáadjuk a felkockázott szalonnát és pár percet pirítjuk. Rádobjuk a feldarabolt cukkinit, padlizsánt és gombát. Sóval, borssal, ételízesítővel megszórjuk és kissé átpirítjuk.

Néhány perc után felöntjük a főzőtejszínnel, hozzáadjuk a sajtkrémet és összefőzzük.

Amikor kész, rászórjuk a felaprított medvehagymát és összeforraljuk.

[box style=”info”]Nagyon finom és gyors étel.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Lauuu
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is