Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Mexikói rakott hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Többrétegű fóliából kis tasak formákat készítünk, majd az aljukat beolajozzuk. Az olajozott felületre karikára vágott vöröshagymát helyezünk, erre pedig egy szelet kiklopfolt, ízlés szerint fűszerezett húst teszünk. A húsra gyengén párolt rizst halmozunk, majd újabb réteg vöröshagymát helyezünk rá. A tetejére vékony paprika- és paradicsomkarikákat teszünk, végül ízlés szerint fűszerezett ketchupot kanalazunk rá (például fokhagymával […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.01.

Hozzávalók

Elkészítése

Többrétegű fóliából kis tasak formákat készítünk, majd az aljukat beolajozzuk. Az olajozott felületre karikára vágott vöröshagymát helyezünk, erre pedig egy szelet kiklopfolt, ízlés szerint fűszerezett húst teszünk. A húsra gyengén párolt rizst halmozunk, majd újabb réteg vöröshagymát helyezünk rá. A tetejére vékony paprika- és paradicsomkarikákat teszünk, végül ízlés szerint fűszerezett ketchupot kanalazunk rá (például fokhagymával és más fűszerekkel ízesítve).

A tasakokat légmentesen lezárjuk, és a többi tasakkal együtt sorban tepsibe rakjuk. Az ételt a hús fajtájától függően 30-60 percig sütjük. Tálaláskor a tasakokat a tányérokra helyezzük, majd szétbontjuk a tetejüket. Nagyon finom, ízletes ételt kapunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Mexikói Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is