Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Milánói rántott borda másképp

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet csontos karaj 1 darabolt paradicsom konzerv 1/2 liter paradicsomlé 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 10 friss bazsalikom levél (vagy 1 mokkás kanál szárított) 30 dkg mozzarella 20 dkg parmezán cukor A panírozáshoz: tojás liszt zsemlemorzsa só bors olaj a sütéshez Elkészítése: A karajt kiklopfolom, sózom, borsozom, panírozom és forró olajban mindkét […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
brita
Beküldte: 2013.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet csontos karaj
  • 1 darabolt paradicsom konzerv
  • 1/2 liter paradicsomlé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 friss bazsalikom levél (vagy 1 mokkás kanál szárított)
  • 30 dkg mozzarella
  • 20 dkg parmezán
  • cukor

A panírozáshoz:

  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • bors
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A karajt kiklopfolom, sózom, borsozom, panírozom és forró olajban mindkét oldalát hirtelen átsütöm és tepsibe teszem.
IMGP6795
A vöröshagymát apró kockákra vágom és kevés olajon üvegesre párolom, hozzáadom a fokhagymát, a darabolt paradicsomot, a paradicsomlét, sózom, borsozom, ízlés szerint adok hozzá cukrot és kb 10 percig főzöm. Amikor jól besűrűsödött hozzáadom a felaprított bazsalikomot.

Az elősütött húsok tetejére halmozom a mártást, megszórom a reszelt mozzarellával és sütőben kb 25-30 perc alatt készre sütöm. Tálalásnál még megszórom a parmezánnal is.
[box style=”info”]Köretként tésztát, rizst, de akár hasábburgonyát is tálalhatunk.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
brita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is