Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Napraforgó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Töltelék előkészítése A sonkát és a sajtot lereszeljük, majd összekeverjük tejföllel, sóval, borssal és mustárral. Tészta elkészítése A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk és jól kidagasztjuk. Miután a tészta megkelt, négy egyenlő részre osztjuk. Töltés és formázás Az egyik tésztadarabot 2-3 mm vastag kör alakúra nyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A tésztát megkenjük a töltelékkel, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Töltelék előkészítése

A sonkát és a sajtot lereszeljük, majd összekeverjük tejföllel, sóval, borssal és mustárral.

Tészta elkészítése

A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk és jól kidagasztjuk. Miután a tészta megkelt, négy egyenlő részre osztjuk.

Töltés és formázás

Az egyik tésztadarabot 2-3 mm vastag kör alakúra nyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A tésztát megkenjük a töltelékkel, majd a másik kinyújtott lapot ráhelyezzük. Egy lisztbe mártott pohárral a tészta közepét megnyomjuk, ügyelve, hogy ne szakítsuk át. A tésztát sugárirányban felcsíkozzuk, és minden csíkot kétszer megtekerünk.

Sütés

A tetejét megkenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben 15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is