Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rizses húsok

Nyárias rizseshús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajat felmelegítjük. A csirkemellet kockákra vágjuk. A zöldségeket meghámozzuk és felaprítjuk. Az olajon a húst fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadom a zöldségeket, a zúzott fokhagymát és végül a rizst. Alaposan elkeverjük és sózzuk, borsozzuk. A forró vízben feloldjuk a húsleveskockát és az ételhez adjuk. Mikor már kezd forrni, akkor megkóstoljuk és ha szükséges még fűszerezzük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
enicipicikonyham
Beküldte: 2018.06.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajat felmelegítjük.

A csirkemellet kockákra vágjuk. A zöldségeket meghámozzuk és felaprítjuk.

Az olajon a húst fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadom a zöldségeket, a zúzott fokhagymát és végül a rizst. Alaposan elkeverjük és sózzuk, borsozzuk.

A forró vízben feloldjuk a húsleveskockát és az ételhez adjuk. Mikor már kezd forrni, akkor megkóstoljuk és ha szükséges még fűszerezzük.

Addig főzzük közepes lángon fedő nélkül, amíg szinte az összes folyadék elfő alóla. Ekkor a lángot elzárjuk alatta, ráteszünk egy fedőt és még 10 percig hagyjuk, hogy a rizsszemek tovább duzzadjanak, illetve beszívják a maradék pici levet.

Csemege uborkával tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
enicipicikonyham
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is