Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg füstölt szalonna 1 fej vöröshagyma 15 dkg kolbász 1 paprika 1 nagy fej paradicsom 10 dkg elősütött hasábburgonya só, bors petrezselyem, snidling 8 db tojás Elkészítése: A szalonnát felszeleteljük, egy teflon serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját és rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük, és a vékonyra karikázott kolbászt, burgonyát is hozzáadjuk. 5-10 percig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2017.02.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 15 dkg kolbász
  • 1 paprika
  • 1 nagy fej paradicsom
  • 10 dkg elősütött hasábburgonya
  • só, bors
  • petrezselyem, snidling
  • 8 db tojás


Elkészítése:

A szalonnát felszeleteljük, egy teflon serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját és rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük, és a vékonyra karikázott kolbászt, burgonyát is hozzáadjuk.

5-10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott paprikát és paradicsomot. Átkeverjük és újabb 5 percig pároljuk.

A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ráöntjük és készre sütjük.

Friss petrezselyemmel, snidlinggel megszórjuk, azonnal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is