Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Krumplis egytálételek

Paprikás burgonya kolbásszal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, a szalonnát kis kockákra, a kolbászt nagyobb darabokra szeleteljük. A szalonnát egy lábasban kisütjük, majd ezen a zsíron üvegesre dinszteljük a hagymát. Hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, megszórjuk fűszerpaprikával, és felöntjük annyi vízzel, hogy a krumplit háromnegyedig ellepje. Körülbelül 20 percig főzzük, míg a burgonya majdnem […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók 4 főre

A galuskához

Elkészítése

A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, a szalonnát kis kockákra, a kolbászt nagyobb darabokra szeleteljük. A szalonnát egy lábasban kisütjük, majd ezen a zsíron üvegesre dinszteljük a hagymát.

Hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, megszórjuk fűszerpaprikával, és felöntjük annyi vízzel, hogy a krumplit háromnegyedig ellepje. Körülbelül 20 percig főzzük, míg a burgonya majdnem teljesen megpuhul.

Közben a lisztből, tojásból és egy csipet sóból galuskatésztát keverünk, és beleszaggatjuk a levesbe. Ekkor adjuk hozzá a feldarabolt kolbászt is, és az egészet további 10 percig főzzük.

Friss kenyérrel és házi csalamádéval kínáljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is