Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és fűszerezzük sóval, borssal, valamint füstölt kockával. Ezután hozzáadjuk a felkockázott krumplit, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Amikor a krumpli félig megfőtt, hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és tovább főzzük, amíg minden megpuhul. A csipetkéhez két tojást összekeverünk sóval, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.10.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és fűszerezzük sóval, borssal, valamint füstölt kockával. Ezután hozzáadjuk a felkockázott krumplit, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Amikor a krumpli félig megfőtt, hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és tovább főzzük, amíg minden megpuhul.

A csipetkéhez két tojást összekeverünk sóval, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy gyúrható tésztát kapjunk. A tésztából hengert formálunk, majd késsel kis darabokat vágunk belőle, és a forrásban lévő krumpliba tesszük. Addig főzzük, amíg a csipetkék megpuhulnak.

Jó étvágyat kívánunk!

Sztori:

Nyolc hónapja élek Londonban, és mivel itt sajnos nem kapható füstölt kolbász, füstölt kockát használok, ami remek helyettesítő. A nokedli helyett csipetkét készítek, mivel a liszt itt másmilyen, és nem lehet vizet hozzáadni, mert szétmegy a vízben. Ezért csak tojással készítem a tésztát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is