Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg burgonya 20 dkg kolozsvári szalonna 1 ek zsír 1 vöröshagyma 1 tk pirospaprika 2 paradicsom 2 paprika 1 szál füstölt kolbász 1 tk só Elkészítése: A szalonnát kockára vágjuk, és a zsíron megpirítjuk. Rádobjuk a felkockázott vöröshagymát, és megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, és 10 percig főzzük, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
LigetiK
Beküldte: 2015.03.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 1 ek zsír
  • 1 vöröshagyma
  • 1 tk pirospaprika
  • 2 paradicsom
  • 2 paprika
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 1 tk só


Elkészítése:

A szalonnát kockára vágjuk, és a zsíron megpirítjuk. Rádobjuk a felkockázott vöröshagymát, és megdinszteljük.

Megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, és 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott burgonyát, a felszeletelt kolbászt, és megsózzuk.

Felöntjük annyi vízzel, hogy ne lepje el a burgonyát, közben néha megkeverve készre főzzük.

Savanyúsággal, friss kenyérrel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is