Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Krumplis egytálételek

Paprikás krumpli kolbásszal, virslivel bográcsban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2,5 kg krumpli 3 nagy fej vöröshagyma 5 ek olaj 50 dkg virsli 20 dkg cserkészkolbász 2 púpos tk só 1 kk őrölt bors 1 ek darált paprika 2 tk fűszerpaprika Elkészítése: Minden zöldséget alaposan megtisztítunk, a krumplit nagyobb darabokra, a hagymát kockára vágjuk. A virslit és a kolbász felkarikázzuk. A hagymát az olajon […]

Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
12 adag
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2016.07.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2,5 kg krumpli
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 5 ek olaj
  • 50 dkg virsli
  • 20 dkg cserkészkolbász
  • 2 púpos tk só
  • 1 kk őrölt bors
  • 1 ek darált paprika
  • 2 tk fűszerpaprika


Elkészítése:

Minden zöldséget alaposan megtisztítunk, a krumplit nagyobb darabokra, a hagymát kockára vágjuk. A virslit és a kolbász felkarikázzuk.

A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd a kolbászt és a virslit megpirítjuk rajta.

Hozzáadjuk a krumplit és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.

Ízesítjük a fűszerekkel. Lefedve addig főzzük, míg a krumpli megpuhul. Ha szükséges, még ízesítjük.

Melegen, friss kenyérrel és savanyúval kínáljuk.

[box style=”info”]Szombaton bár még elég meleg volt, de nem fújt a szél.
Bográcsban készült egy nagyon egyszerű étel saját újkrumpliból, kolbásszal, virslivel.
A fakanalat ismét a Férjem ragadta magához. A vendégek sem panaszkodtak, hisz ők is rég ettek már paprikás krumplit. Friss kenyérrel és hordós savanyúsággal kínáltuk.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is