Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Paradicsomos hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy magas falú edénybe öntsük az olajat, és reszeljük bele a fokhagymát. Melegítsük fel, majd adjuk hozzá a paradicsomszószt, és keverjük el 100 ml vízzel. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk bele az apróra vágott petrezselymet és az oregánót. A szószt közepes lángon főzzük körülbelül 5 percig, hogy az ízek összeérjenek. Helyezzük a vékonyra szeletelt húst a szószba […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Lasancz Gabriella
Beküldte: 2013.05.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy magas falú edénybe öntsük az olajat, és reszeljük bele a fokhagymát. Melegítsük fel, majd adjuk hozzá a paradicsomszószt, és keverjük el 100 ml vízzel.

Sózzuk, borsozzuk, szórjuk bele az apróra vágott petrezselymet és az oregánót. A szószt közepes lángon főzzük körülbelül 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.

Helyezzük a vékonyra szeletelt húst a szószba úgy, hogy a mártás ellepje. A hús típusától függően főzzük addig, amíg teljesen megpuhul. Csirkénél ez körülbelül 15-20 perc, sertésnél 30-40 perc, marhánál pedig akár 1 óra is lehet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Lasancz Gabriella
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is