Elkészítése
A párizsit és a szalonnát megpirítjuk, majd fokhagymával és majoránnával ízesítjük. A meghámozott és felkockázott burgonyát olajban megsütjük,összekeverjük a párizsival.
A párizsit és a szalonnát megpirítjuk, majd fokhagymával és majoránnával ízesítjük. A meghámozott és felkockázott burgonyát olajban megsütjük,összekeverjük a párizsival.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A párizsit és a szalonnát megpirítjuk, majd fokhagymával és majoránnával ízesítjük. A meghámozott és felkockázott burgonyát olajban megsütjük,összekeverjük a párizsival.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.