Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megpirítom egy serpenyőben, majd hozzáreszelem a répát, a hagymát és a fokhagymát. Ezután hozzáadom a paradicsompürét, és felöntöm a levesalappal. Az egészet közepes lángon főzöm, amíg a zöldségek megpuhulnak és az ízek összeérnek. Amíg a húsos ragu fő, elkészítem a krumplipürét: a megfőtt krumplit összetöröm, hozzáadom a két tojássárgáját és egy kis reszelt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megpirítom egy serpenyőben, majd hozzáreszelem a répát, a hagymát és a fokhagymát. Ezután hozzáadom a paradicsompürét, és felöntöm a levesalappal. Az egészet közepes lángon főzöm, amíg a zöldségek megpuhulnak és az ízek összeérnek.

Amíg a húsos ragu fő, elkészítem a krumplipürét: a megfőtt krumplit összetöröm, hozzáadom a két tojássárgáját és egy kis reszelt sajtot, majd jól összekeverem, hogy krémes állagú pürét kapjak.

Amikor a húsos ragu elfőtte a levét, hozzáöntöm a bort, és addig főzöm, amíg a bor nagy része elpárolog.

A kész ragut egy hőálló edénybe öntöm, majd a tetejére 2 ujjnyi vastagon rákenem a krumplipürét. A maradék sajttal megszórom a püré tetejét.

Az egészet előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a sajt aranybarnára pirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Görög Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is