Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A raguhoz: 50 dkg darált sertéshús 25 dkg zöldborsó 3 közepes lilahagyma 2 közepes sárgarépa 5 dkg sűrített paradicsom 1 db leveskocka 5 dl víz só ízlés szerint bors ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj Tetejére 1 kg burgonya 2 db tojássárgája 1 dl tej 10 dkg vaj só ízlés szerint Elkészítése: A ragu […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.08.24.

Elkészítése

Hozzávalók:
A raguhoz:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 25 dkg zöldborsó
  • 3 közepes lilahagyma
  • 2 közepes sárgarépa
  • 5 dkg sűrített paradicsom
  • 1 db leveskocka
  • 5 dl víz
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj

Tetejére

  • 1 kg burgonya
  • 2 db tojássárgája
  • 1 dl tej
  • 10 dkg vaj
  • só ízlés szerint


Elkészítése:

A ragu elkészítése:

Olajat egy serpenyőben felhevítünk, rátesszük a kockára vágott lila hagymát, a sárgarépát és pár percig sütjük.

Hozzáadjuk a darált húst, felöntjük paradicsompürével, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, fűszerezzük és felöntjük a vízben elkevert leveskockával és beletesszük a zöldborsót.

Amikor megfőtt, közepes tepsibe öntjük.

A tetejére:

Burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, sós vízbe megfőzzük és áttörjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet, a vajat és jó alaposan kikeverjük.

Krumplipürét a ragu tetejére simítjuk és előmelegített sütőben addig sütjük amíg a teteje kezd pirulni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is